ФОТО ⟩ Новые таланты нашего премьера? Юри Ратас стал гонщиком!

Limon.ee
Copy
Юри Ратас
Юри Ратас Фото: Mihkel Maripuu

Юри Ратас опубликовал в соцсетях фотографии со своего визита в Валгамаа. Кроме офицальных мероприятий и важных встреч премьер-министр Эстонии решил прокатиться с ветерком.

В сентябре этого года в Валгамаа пройдет долгожданное для всех гонщиков мероприятие - Rally Estonia. Юри Ратас уверен, что это откроет дополнительные возможности для развития региона.

А пока идет подготовка, господин Ратас решил лично протестировать ралли и остался доволен. «С одной стороны, делается все возможное для обеспечения того, чтобы все отрезки дороги и смотровые площадки были в порядке как до, так и после гонок. С другой стороны, ведется работа по обеспечению безопасности на мероприятии, в том числе с учетом коронавируса», - написал премьер-министр Юри Ратас.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Päev Valgamaal. Imekauni loodusega piiriäärses maakonnas jagub nii väljakutseid kui ka võimalusi. Otepää, Tõrva ja Valga valdade juhid kinnitasid, et tänavune eriolukord on toonud uusi elanikke. Näiteks leidsid koroonaviiruse puhangu ajal turvalisemat elupaika otsinud pered Otepääl võimalusi siin püsivalt elada ja kaugtööd teha. Neis peredes kasvavate laste jaoks luuakse tänavu valla lasteaedades 20 täiendavat kohta. Samal ajal on uued elanikud juhtinud taaskord tähelepanu vajadusele korralike teede ja inimkeskse ühistranspordi järele. Just need on tihtipeale kaalukeeleks, kui kauaks pere siia jääb. Kriisiabi meetmetest eraldatud täiendav toetus teede korrastamiseks on arvestatav. Samas on veel arenguruumi: pooled Valgamaa teed on ilma asfaldikateta ja koostöö omavalitsuste ning riigi vahel peab tihedam olema. Tänavu septembris ka Valgamaal toimuv Rally Estonia avab täiendavaid võimalusi piirkonna arendamiseks. Juba käivad hoogsalt ulatuslikud ettevalmistused. Ühelt poolt tehakse kõik, et siinsed sõidutee lõigud ja vaatamisplatsid oleksid korras nii enne kui ka pärast ralli. Teisalt käib töö selle nimel, et sündmus oleks osalejatele turvaline ja seda ka koroonaviirust arvestades. Et sport aitab maakonna arengule kaasa, kinnitab Kääriku spordikeskuse areng. Eestimaalaste jaoks ajaloolise tähendusega keskus muutub järjepidevalt kõrgetasemeliseks treenimiskeskuseks. Siinseid võimalusi tullakse kasutama nii Eestist kui ka välismaalt. Näiteks meeskondlike alade treeninglaagriteks tehakse broneeringuid aasta-poolteist ette. #ringsõit #Otepää #Tõrva #Valga #RallyEstonia #KäärikuSpordikeskus #Valgamaa #Stenbockimaja

Публикация от Jüri Ratas (@ratasjuri)

На фотографиях видно, как глава правительства Эстонии, переодевшись в специальную одежду, сел и на себе опробовал гоночное авто.

Комментарии
Copy
Наверх